A: Ricoh

Aller forlag legges ned

Aller Media har besluttet å legge ned Aller Forlag etter at de ønskede resultatene har uteblitt, ifølge konserndirektør Ingrid Skogrand.


– Vi har solgt veldig mange bøker gjennom Bladcentralen, og der har det kommet flere nye aktører til. Vi har også hatt noen titler i bokhandel som ikke har solgt etter forventningene, sier Skogrand til BOK365.

Aller Forlag har hatt rettighetene til serien om Morgan Kane, og disse overtas nå av forlaget Vigmostad & Bjørke. Ellers har utgivelsene vært preget av faglitteratur, med fokus på blant annet mat, hobby, og håndarbeid. Ellers har det blitt utgitt oversatt skjønnlitteratur og serieromaner, ifølge bok365.

Fire personer blir berørt av nedleggelsen, noen av dem overføres til oppgaver i Aller Media.

Flere Morgan Kane-utgivelser?

Hos Vigmostad & Bjørke utelukker ikke forlegger Arno Vigmostad at det kan komme flere Morgan Kane-utgivelser når de nå overtar rettighetene, men det skjer ikke på kort sikt.

– Det er for tidlig å si. Det er jo en avgjørelse vi i så fall må ta sammen med forfatterens arvinger. Og det skjer nok ikke noe der med det første, sier Arno Vigmostad til bok365.


Kilde: Bok365

Fotocollage: MM / Allershop

- Annonse -

- Annonse -