Skangraf kjøpt opp av Spandex

Oppkjøpet av Larviks-bedriften skjedde sent i juli måned, og følger opp Spandex ´overtakelse av Schneidler i Norge og Sverige i 2016.


Både Skangraf og Schneidler skal fortsette under egne navn og som separate selskap, men vil samarbeide slik at kundene og markedet skal få fordelene med partnerskapet, heter det.

Skangraf AS har vært leverandør av dekor, printmedier og displayprodukter i over 23 år på det norske markedet. Selskapet er offisiell Orafol-distributør og selger hele Orafol’s produktspekter fra skjærefolier, printfolier og laminater til storformat , refleksfolier til tosidig tape til industrien. I tillegg forhandler selskapet produkter fra blant annet R-tape, Stahls, Dataplot, Lintec,og AT Graphix.

– Gjør Skangraf til en mer attraktiv partner

Spandex-gruppen forhandler produkter fra varemerker som  Orafol, 3M, Avery Dennison og Spandex eget varemerke Image Perfect, samt HP og Roland utstyr, og dette vil etterhvert tilbys norske kunder.

Anne-Lise Torp Sells (bildet), gründer og daglig leder av Skangraf, sier dette i forbindelse med transaksjonen:

– Jeg gleder meg til å fortsette og lede Skangraf som en del av Spandex familien.  Spandex er et velrenommert selskap med de samme verdier til  høy kvalitet, kundebehandling og servicenivå som også vi Skangraf strever etter. Å være en del av Spandex betyr at vi har tilgang til ressurser og produkter som gjør Skangraf AS til en mer attraktiv partner for våre kunder.

Tilbyr totalpakke i Norge

Rob Jackson, Group Vice President i Spandex understreker at Skangraf har en sterk posisjon på det norske markedet.

– Deres unike material/media fokus har gjort at de har hatt en rask vekst og er meget lønnsomme.  Dette spennende oppkjøpet vil hjelpe oss med å utvide våre aktiviteter videre på det norske markedet. Med Skangraf og Schneidler kan vi nå tilby det norske markedet en totalpakke.


Kilde: Spandex

- Annonse -