A: Ricoh

Konica Minolta i Norge inngår partnerskap med Crayon

Ifølge KM er Crayon er markedsledende i Norge på Microsoft lisenser, tjenester og kompetanse.


Selskapet tilbyr konsulent- og verdiøkende tjenester som gjør at andre selskaper er i stand til å levere produkter som tjenester i skyen.

Det strategiske samarbeidet er opprettet for at Konica skal kunne tilby sine dokumentløsninger som abonnementtjenester i skyen. Slik skal Konica Minolta utvikle seg videre som et ledende selskap innenfor moderne digitaliseringsløsninger for dokumentbehandling og forretningsløsninger, heter det i en pressemelding.

Digital Kontraktsforvaltning  heter en av tjenestene, der kundene tilbys digitalisering, automatisering og effektivisering av forvaltning og administrasjon av kontrakter. Dette skal kunne skje uten at man må investere i kostbar infrastruktur og programvare.

Ifølge pressemeldingen ønsker norske bedrifter fleksibilitet, forutsigbare kostnader, lav risiko og liten egeninnsats når det kommer til IT- tjenester. De ønsker seg bort fra store kostnader forbundet med infrastruktur, og dette er del av bakgrunnen for Konica Minoltas engasjement.


Kilde og foto: Konica Minolta
- Annonse -

- Annonse -