A: Ricoh

KNIF gjør innkjøpsavtaler på digital skilting og dokument- og utskriftsløsninger

Konica Minolta Business Solutions Norway AS  har inngått ny samarbeidsavtale med KNIF, som er en innkjøpsorganisasjon for frivillige og ideelle organisasjoner.


KNIF eies av 64 kristne organisasjoner i Norge.

Avtalen med Konica Minolta omfatter levering av produkter, løsninger og tjenester til avtalte priser for KNIFs medlemmer. Videre innebærer avtalen at Konica bidrar til effektivisering av dokument- og arbeidsprosesser, og at medlemmenes utskrifts- og dokumentmiljø kontinuerlig optimaliseres, heter det.

– Avtalen komplementerer de andre avtalene innen kategorien, og sørger for at vi står enda sterkere innen IT-relaterte avtaler generelt, og kopi, print og dokumentbehandling spesielt, sier forhandlingssjef i KNIF Innkjøp, Kåre Hegle.

KNIF har nylig også inngått avtale på levering av digital skilting – digital signage, med aktøren Nordialog. Det er særlig skoler som har etterspurt slike løsninger, opplyser KNIF.


 

- Annonse -

- Annonse -