A: Ricoh

Horizon endrer på ledelse og administrasjon

Den japanske Horizon-gruppen, som tilbyr løsninger innen etterbehandling til grafisk industri, har omstrukturert virksomheten.


Hensikten skal være å legge til rette for videre vekst og intensivere markedsutviklingen i Europa, heter det i en pressemelding.

Den 3. juli 2017 ble Norbert Wienck oppnevnt som ny administrerende direktør. Den 59 år gamle bedriftsøkonomen har 15 års ledererfaring som CEO og CFO i den tekniske industrien. Han overtar for Rainer Börgerding, som forlater selskapet etter 13 år som administrerende direktør.

Svenske Paul Jakobson overtar ansvaret for distribusjon i selskapet. Jakobson har i over 30 år vært knyttet til Horizon i ulike roller, derav 20 år som representant i Skandinavia og senere som salgs- og markedskonsulent for europeiske distributører til Horizon. Siden februar 2017 har han vært med på å gjennomføre markedsetableringen i Skandinavia.

– Det europeiske markedet var og er svært viktig for vekst og suksess i Horizon-gruppen, sier Eijiro Hori, eier og konsernsjef i Horizon-gruppen.

– Derfor har vi har besluttet å styrke oss i Tyskland, og forberede oss på nye utfordringer. Vi er overbevist om at vi med Norbert Wienck, Paul Jakobson og det dedikerte teamet til Horizon GmbH i fremtiden kan støtte våre kunder og partnere med enda bedre service og kompetanse, sier Hori.


Bilde:
Den nye ledelsen til Horizon GmbH: Administrerende direktør Norbert Wienck og salgsleder Paul Jakobson sammen med Hideharu Hori og Yoshihiro Oe fra Horizon International.

- Annonse -

- Annonse -