Hedmarks-trykkerier fusjonerer

Vinger Trykkeri AS og Glåmdal Trykkeri AS fusjonerte 1. juli 2017 og fortsetter virksomhetene med navnet Vinger og Glåmdal Trykkeri AS.


Det er Grafisk bransjeforening som melder dette.

Det fusjonerte selskapet driftes fra et grafisk industrifellesskap på Kongsvinger. Der tilbys det offset- og digitaltrykk, storformat, skilt, bildekor, folie, fals/rill, stiftemaskiner, stansing, laminering og spiralisering.

De to partene er ikke ukjent med hverandre fra før. Et samarbeid mellom de to trykkeriene har eksistert helt siden 2009.

– At vi nå fusjonerer er en naturlig konsekvens av dette samarbeidet. Tiden var inne, sier daglig leder Tommy Olsen til Grafisk bransjeforening.

Etter fusjonen beskrives Vinger og Glåmdal Trykkeri som “en høyt spesialisert grafisk totalleverandør, med teknologi i toppklasse og solid fagkompetanse på alle grafiske spesialområder.”

– God service er et nøkkelord i vår bedrift og vi legger stor vekt på å gjøre hverdagen enklere for våre kunder når det gjelder bestilling, produksjon og levering av varene. Med egen transport leverer vi varer daglig utover store deler av Østlandet, sier daglig leder Tommy Olsen.


 

- Annonse -