Canon fikk printkontrakt med Kongsberg Gruppen ASA

Canon skal levere print som tjeneste, inkludert sikker print og dokumentbehandling i de neste 5 årene.


I overkant av 300 multifunksjonsmaskiner skal leveres til Kongsberg Gruppen, og settes opp i Canons uniFLOW løsning for sikker print.

Den globale tjenesteavtalen har en verdi på i overkant av NOK 11 mill.

Mange tilbydere og sterk konkurranse

Jon Andre Olaussen, Procurement Manager IT i Kongsberg Gruppen, opplyser blant annet at dette anbudet har vært del av et større prosjekt hvor selskapet har sett på kostnadsoptimalisering i hele leverandørkjeden på IT hardware.

– Det har vært sterk konkurranse og mange spennende tilbydere. Siden Canon har levert bra til Kongsberg over mange år er det ekstra hyggelig at vår konklusjon er at de fremdeles er den mest optimale printleverandøren for oss, sier Olaussen.

Roar Lindstad, Canon Business Center manager i Vestfold/Telemark, sier:

– Vi er svært stolte å være leverandør til en slik velkjent bedrift som Kongsberg Gruppen. Det er et firma med lange tradisjoner og som sysselsetter svært mange arbeidsplasser. De satte leverandørmarkedet på prøve i dette anbudet og da er vi i Canon svært glade for at vi vant kontrakten.

Kongsberg Gruppen ASA er et norsk, statseid allmennaksjeselskap som leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen offshore, olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar, romfart og fornybare industrier.


Kilder: Canon, Wikipedia

Foto: Canon

- Annonse -