A: Ricoh

Svenske arifiQ deltok på Ricoh-treffet i Oslo

På Ricoh Norges “Magiske dager” presenterte arifiQ sine løsninger innen arbeidsflyt for trykkerier. 


– Arifiq´s evne til å gi de beste overslag så hurtig som de gjør, skyldes den underliggende arifiQ-motoren “The Optimizer”, og dens evne til å velge den beste produksjonsstien og utskytningen, uansett hvor stor operasjonen er, sier Stefan Karlsson, CTO ved bedriften.

Sammen med Agfa og Neopost var de medutstillere i to dager hos Ricoh i Oslo.

Business Account manager i Agfa Graphics, Thos Gudmundsen, forklarte hvorfor de valgte å slå seg sammen med de andre partene under arrangementet:

– Ricoh lager utmerkede kundearrangementer, og vi tenkte det ville bli en flott anledning til å vise fram det som uten tvil er verdens mest automatiserte, integrerte arbeidsflyt. Pluss – bare arifiQ lar oss starte der som arbeidsflyten virkelig starter – i overslagsfasen, der ventetiden kan være den største fienden for omløpshastigheten, sa Gudmundsen.


- Annonse -

- Annonse -