Flisa Trykkeri tilbyr tjenester med digitalt papir

Slik ser forsiden av Flisa-appen ut.

Sammen med datterselskapet Spire Web og Design har Flisa Trykkeri tatt i bruk en app som skanner trykte sider som er merket med kjennemerke.


Det er nettstedet Kongsvingerregionen som skriver om Flisa Trykkeri og bruken av digitalt papir, i en fersk post på sine nettsider.

Mange trykksaker kan levendegjøres ved at funksjoner trer i kraft når man skanner inn fra trykksaken på mobiltelefonen. Det kan være påmelding til konferanser, bildeserier, videoer som lastes opp, eller lenking inn til planlagt landingside med andre formål.

Kokebøker er et eksempel på trykksak der virksomheten har nyttiggjort appen for digitalt papir. Nettstedet matprat.no har produsert filmer som starter automatisk når man skanner elementene. Elever kan slik lese oppskrifter og samtidig se filmer om hvordan man lager maten, som et eksempel.

 


 

- Annonse -