A: Ricoh

Digital aktør lanserer ny professional print-divisjon i Europa

Aktøren er Konica Minolta, og de har ansatt Charles Lissenburg som administrerende direktør for den nyopprettede enheten.

Formålet med den nye divisjonsenheten er å gi et svar på den økende viktigheten som industriell og kommersiell printsektor spiller, heter det i en melding fra selskapet.

Dette ses videre i lys av at Konica Minolta skal bli mer kundeorientert og bevege seg mer inn i markedsføring, software og cross-media tjenester som skal ta printapplikasjoner opp til et nytt nivå, opplyser selskapet.

Adm. dir. Lissenburg (bildet) kommer fra Nuance Communications, og før det igjen var han 14 år i EFI, sist som Vice President, Worldwide OEM Sales.

Lissenburg uttaler i forbindelse med etableringen av den nye KM-divisjonen, blant annet dette:

– Der er store muligheter innen de industrielle og kommersielle printmarkedene, og som vi søker å kapitalisere på. Mens vi fortsetter å øke våre unike satsinger på high-end kommersiell print og industrielle markeder, er det essensielt at vi tilbyr kundene innsikt og forretningsverktøy som setter dem i stand til kapre nye markedsmuligheter.

Konica Minolta sier at de har et uttalt mål om “å gjenta suksessen fra mellomsjiktet i fargeprintsektoren til å innta en lederrolle i det industrielle printmarkedet”, og “viktige industrielle applikasjoner som etikett og emballasje er fokusområder for KMs forskning, slik man har vist gjennom utviklingen av ny printteknologi og partnerskap med selskaper som MGI Digital Technology”.


Kilde/Foto: Konica Minolta

- Annonse -

- Annonse -

You might also like