Ble først i Skandinavia med Inca Digital Onset X2

Etter fem måneders drift sier kjøperen Billes Tryckeri AB om Fujifilm-maskinen at utkjøringen innen storformatproduksjonen har økt med 30 prosent.


Hos Billes utgjør digitaltrykk nå omlag 40 prosent av produksjonen. Den nye Inca Digital Onset X2 er installert i anlegget i Gøteborg.

Produksjonssjef Anders Wackfelt sier ifølge Large Format Review at de hadde lett i to år etter den rette digitale storformatmaskinen som kunne drive opp produksjonshastigheten på kvalitetstrykk i korte serier.

– Til slutt, etter at vi hadde vektet alle fordelene var investeringen i Onset X2 en enkel beslutning å ta. Vi testet hos en høyprofilert bruker i Storbritannia, og det overbeviste oss om at maskinen ville gi oss den høye produktiviteten vi trengte, med null kompromiss på kvalitet, sier Wackfelt.


Foto: Fujifilm

- Annonse -