A: Ricoh

Nytt europeisk event skal utbre digitaltrykkets muligheter til den kreative sektoren

Pure Digital er et helt nytt event som skal vise mulighetene med digitaltrykk for alle som jobber på reklamebyråer, arkitektkontor, innrednings- og motebyråer – og den grafiske bransjen.


– Vi skal inspirere den kreative sektoren til å forstå den kraften som finnes i den digitale trykkteknikken, sier Frazer Chesterman, som er en av gründerne bak arrangementet. Vi skal væra en katalysator som samler alle nye teknologier for den kreative sektoren, slik at markedet kan vokse.

Amsterdam 2018

Pure Digital skal vise fram og hylle de aller beste kreative idéene innen digitaltrykkapplikasjoner, heter det i forbindelse med lanseringen av eventet som skal gå av stabelen Amsterdam fra 17. til 19. april 2018.

Det som blant annet skal vises fram er trykk på tekstiler og andre materialer for innredning, spesialtilpassede tapeter og innovative emballasjeløsninger. Men det skal ikke bare være til inspirasjon, de besøkende skal hjelpes til å finne leverandører som kan hjelpe dem i deres prosjekter.  

Eventet etableres av Marcus Timson og Frazer Chesterman som har vært med på å bygge opp Fespa fram till 2011. Sidan har de to satt opp flere ulike arrangementer med slektskap til grafisk bransje – blant annet Ecoprint og Inprint.

- Annonse -

- Annonse -

You might also like