A: Ricoh

Norsk konsern innen printløsninger utvider sin markedsbase betydelig

Gelato varsler at selskapet har lansert sin virksomhet i Brasil, Russland, India og Kina, de såkalte BRIC-landene.


I en pressemelding skriver Gelato at deres printplattform på global basis dermed når fram til fem milliarder mennesker. I løpet av første kvartal har selskapet sikret seg kunder som Lufthansa Cargo, BMW og Sapa. Fra tidligere i år står navn som Cabonline, Nammo, HBM og Carlson Wagonlit Travel på kundelisten til selskapets B2B-løsning, Gelato Cloud.

 

– Oppmuntrende start på 2017

– Gelato har hatt en oppmuntrende start på 2017. Vi befestet vår posisjon om å ha den eneste globale skyløsningen for trykk, ved vår geografiske ekspansjon til BRIC-landene. Vi har allerede virksomhet i USA, Canada, Europa, Singapore, Chile og Australia, men ekspansjonen inn i BRIC-landene er instrumental for våre globale kunder ved at de får tilgang til en raskere, mer miljøvennlig og mye mer effektiv trykkløsning, sier CEO i Gelato, Henrik Müller-Hansen.

 

Vil øke veksttakten

Müller-Hansen opplyser at hittil i år har selskapet tilsluttet seg mer enn 70 nye high-end trykkmaskiner (men uten å eie en eneste maskin). I resten av 2017 og videre framover skal Gelato fortsette å investere i global ekspansjon for å aksellerere veksten, sier Müller-Hansen.


Kilde: Gelato

Foto: Skjermdump/stillbilde, promovideo fra Gelato

- Annonse -

- Annonse -