A: Ricoh

Leverer alt grafisk materiell til Vålerenga i historisk år

Allkopi er sponsor for Oslos største fotballklubb for femte år på rad. I det for Vålerenga historiske året 2017 skal Allkopi levere alt grafisk materiell til klubben.


Historisk fordi det nye stadionet til klubben blir bygget i år og skal stå ferdig utpå høsten, etter planen tidsnok til at noen Tippeligakamper rekker å spilles der før sesongen er ferdig.

Skilting på det stadionet, samt alle trykksaker, foliering og utsmykning til den tradisjonsrike fotballklubben, skal leveres fra Allkopi.

– Vi gleder oss over at Vålerenga kan flytte inn på ny stadion og endelig spille på egen gressmatte. Allkopi har stor tro på det nye trenerteamet og ser frem imot sportslig suksess i tiden som kommer, sier Key Account Manager i Allkopi, Per Anders Nilsen i et innlegg på Vålerengas hjemmesider.

Han forteller at Allkopi kommer til å være aktiv i poolen.

– Vi vet at det er stort utviklingspotensial i nettverket til Vålerenga, sier Nilsen.

 

Avtale for to år

Vålerengas salgssjef, Glenn Jensen, har tidligere vært ansatt i Allkopi.

– Vi er veldig glad for å kunne videreføre samarbeidet med Norges største grafiske hus. Avtalen gjelder i første omgang for to nye år, og Allkopi blir hovedleverandøren av alt grafisk materiell på ny stadion. Vi gleder oss, sier Jensen.

Så gjenstår det å se om sportslig suksess følger i takt med de nye og flotte rammene rundt klubben. I skrivende stund er Vålerenga ikke langt fra “sumpa” i Tippeligaen. Med to seire, en uavgjort og fire tap bekler Oslos stolthet tolvteplassen på tabellen.

Her er skisse av Vålerengas nye stadion:


Foto: Vålerenga/VPN

- Annonse -

- Annonse -