A: Ricoh

Har jobbet i Oslo-politiets en-manns trykkeri i 30 år

Men nå omorganiseres det, og trykker John Kristiansen på politihuset på Grønland i Oslo flytter på seg.


Sammen med det som etterhvert blir 300 andre ansatte har Kristiansen fra april i år fått Politiets Fellestjeneste (PFT) som ny arbeidsgiver, melder virksomheten på sine nettsider.

John Kristiansen har vært ansatt i Oslo-politiet siden 1980, og i trykkeriet fra 1987.

– Mange blir overraska når de skjønner at det finnes et trykkeri. Men de synes det er fint når de skjønner at jeg kan utføre tjenester for dem. Jeg trykker alt av trykksaker, selv om jeg merker at det blir litt mindre papirtrykk med digitaliseringa. Jeg trykker for eksempel færre straffesaker. Men jeg synes jobben min er viktig, for av og til blir det prekært og jeg kan få ting gjort unna for de andre på politihuset, sier Kristiansen til PFT.

Kristiansen uttaler at han er litt usikker på hva endringene vil bety for han selv, men at han ikke føler seg utrygg.

Omorganiseringen som skjer i vår er resultat av en lang effektivitets- og standardiseringsprosess, blir det opplyst.


Kilde/Foto: PF (Torkjell Trædal), Facebook

- Annonse -

- Annonse -