A: Ricoh

Bredt samarbeid innen web, trykk og reklame i Bodø, Lofoten og Vesterålen

Konsulent- og IKT-selskapet Seria AS i Bodø har inngått i et samarbeid med Mediehuset Vesterålen.


Mediehuset Vesterålen består av K. Nordahls Trykkeri AS på Sortland, lokalavisen Bladet Vesterålen, samt reklamebyrået Mål og mening. Tilsammen er det om lag 40 ansatte i Mediehuset Vesterålen, mens Seria AS ifølge egne nettsider har åtte ansatte. De samarbeidende partnerbedriftene omsatte samlet for 58,5 millioner i 2015.

Samarbeidet ble offentliggjort i en melding på nettet i april i år, men har pågått siden i fjor høst.

 

Har kunder over hele landet

Seria i Bodø leverer i hovedsak webbaserte, skreddersydde løsninger. Bedriften selger et egetutviklet publiseringssystem kalt Wips, men tilbyr også løsninger knyttet til åpne plattformer som WordPress eller andre liknende systemer. Serias løsninger er responsive og tilpasset alle flater og formater.

De tekniske løsningene fra Seria benyttes av mange hundre virksomheter over hele landet, melder selskapet på sine nettsider. Mange kunder befinner seg innen nordnorsk reiseliv, blant annet fotobanken som finnes på visitnordnorge.com. Firmaet har stått for utviklingen av GEO-appen for Nordlandsmuseet www.vandringen.no.

 

Mediehuset Vesterålen

Fra Mediehuset Vesterålen (bildet) tilbys produkter og tjenester fra avis/nettavis, ark- og avistrykkeri, skiltverksted, reklamebyrå, samt webbaserte tjenester med digital markedsføring.

– Vi ser frem til spennende og utviklende partnersamarbeid, sier daglig leder i K. Nordahls Trykkeri, Karl-Einar Nordahl.

Mediehuset Vesterålen skal være forhandler og partner for Seria AS.


Kilder: Seria, K. Nordahls Trykkeri

Foto: Seria AS

 

- Annonse -

- Annonse -

You might also like