A: Ricoh

Stort svensk etikettrykkeri får ny eier

Svenske Nordvalls Etikett har blitt kjøpt av det tyske selskapet Possehl Group, og forlater dermed den familieeide strukturen som man har hatt siden starten for 110 år siden.


Nordvalls administrerende direktør Patrik Jenemark kommenterer endringen slik:

– Vi er på rett vei. De effektiviseringene som vi gjorde i 2016 medførte at driftsresultatet vårt forbedret seg vesentlig. Takket være de ressursene som våre nye eiere gjør tilgjengelig for oss, kan vi påskynde prosessen med å investere for framtiden. Som et første steg investerer vi i nye maskiner til vårt produksjonsanlegg i Kungälv.

I 2016 hadde Nordvalls en omsetning på 224 millioner kroner.

– Oppkjøpet er en utmerket komplettering til våre datterselskap Logopak Systens og Novexx Solutions som er virksomme innen samme segment, sier Dieter Barsch, administrerende direktør for forretningsområdet Identification Solutions, der Nordvalls kommer til å inngå.

De tre selskapene kommer til å danne en selskapsgruppe som tilbyr maskiner, software og etiketter relatert til produktidentifikasjon, skriver selskapet i en pressemelding.

Possehl Group er et globalt og diversifisert konsern som for tiden består av åtte forretningssegmenter som er økonomisk uavhengige av hverandre. Mer enn 160 datterselskaper er spredd over hele verden i et trettitalls land. I regnskapsåret 2016 hadde konsernet en omsetning på 3,9 mrd euro og ca 12.000 medarbeidere.


Foto:

- Annonse -

- Annonse -