A: Ricoh

Papyrus-gruppen blir Optigroup

Som en følge av at Papyrusgruppen har utvidet virksomheten til nye områder, bytter morselskapet navn til Optigroup.


Papyrus får dermed være varemerket for grafiske kunder.

– Den naturlige forlengelsen av vår strategi er å styrke virksomheten og utvide til nye sektorer, og dette gjør at vi skifter navn til Optigroup. Det passer godt inn med vår ambisjon om å hjelpe våre kunder med å optimere sine virksomheter ved å tilby dem produkter og tjenester som de behøver, sier styreleder og administrerende direktør i Optigroup, Christoph Sander, i en pressemelding.

For kunder og ansatte blir det ingen forandringer. Papyrus fortsetter å være et varmerke for grafiske kunder. Varemerkene Procurator, Velimark, Supplies Direct og Olsonic fortsetter utviklingen innen sine respektive selskaper.


 

- Annonse -

- Annonse -