A: Ricoh

De tar spesialpapir til Norge – "få kanaler kan gi samme opplevelse som en bearbeidet trykksak"

Antalis er siden 1. januar 2017 den offisielle distributøren av Arjowiggins Creative Papers i de nordiske landene.


Arjowiggins er kjent for sitt finpapir for designere og trykkerier over hele verden.

– Eksklusiviteten gjelder i hele Norden, sier Madeleine Eklund, produksjef for Creative Papers Scandinavia på Antalis i en kommentar til Media Monitor.

Blant de kreative papirkvalitetene fra Arjowiggins finnes varemerkene Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives samt Pop’Set, som Antalis nå lanserer på markedet.

Pop’Set har et utbud av innfargede, tonede designpapir i intensive nyanser som kompletteres av en serie med matchende konvolutt.

– Vår misjon er å gi designere, varemerkeeiere og trykkerier profesjonell rådgivning og inspirasjon hva gjelder papir som gir trykksaken det lille ekstra. Til vår hjelp har vi markedets sterkeste varemerke i vår produktportefølje, som finnes tilgjengelig over hele verden, sier Madeleine Eklund.

Disse papirene brukes i produkter som brevpapir, invitasjoner, årsrapporter, bøker og finemballasje.

– Trykksaken er mere levende enn noensinne. Tilveksten innen digital kommunikasjon har økt effekten av hva det trykte mediet kan formidle, å forsterke et budskap gjennom nøye utvalg av papir og trykketeknikker. Det trykkes kanskje mindre omfattende i vårt digitale samfunn, men få kanaler kan gi samme opplevelse som en bearbeidet trykksak, sier Madeleine Eklund, product manager hos Creative Papers Scandinavia.


 

- Annonse -

- Annonse -