A: Ricoh

"Skal bruke over 800 millioner på oppkjøp i 2017"

Selskapet med de store oppkjøpsplanene er Xerox. Samtidig varsles et nytt strategisk partnerskap med EFI.


Det amerikanske nettstedet CRN siterer Bill Osbourn, CFO i Xerox, og målet til selskapet skal være å kjøpe opp forhandlerfirmaer som i dag har flere agenturer i porteføljen og gjøre disse om til rene Xerox-partnere.

For formålet er det satt av 100 mill USD i inneværende år. Oppkjøpsobjektene ventes å finnes både i USA og ellers i verden.

 

EFI og Xerox blir strategiske partnere

Men Xerox kjøper ikke bare. Denne uken kom meldingen om at Xerox selger ut sin Digital Front End virksomhet Xerox’s FreeFlow® Print Server (FFPS) til EFI. Dette skjer som et element i et nytt strategisk partnerskap mellom de to partene.

Sammen skal de bringe til torgs neste generasjon av DFE – software som skal drive de digitale produksjonspressene til Xerox. Dette innebærer integrasjon mellom Xerox´ FFPS og EFIs Fiery, og ambisjonen er å tilby kundene et nytt markedsledende produkt, heter det.


 

 

- Annonse -

- Annonse -