A: Ricoh

AccurioPress C2070 får sin Europa-debut på Sign & Print

Den nye pressen er en videreføring av Konica Minoltas Bizhub Press C1070, og besitter flere forbedringer og nye funksjonaliteter, opplyser produsenten.


Det blir lansert fem ulike modellalternativer av AccurioPress C2070.

Hastigheten kan være opptil 71 sider pr minutt. Et stort utvalg av arbeidsflyt-løsninger er tilgjengelig, samt in-line etterbehandling. Det er støtte for tosidig print på media opp til 350 g/m, og printerne leverer bannerprint på media opp til 75 cm lengde fra høyvolums-magasin. Printegenskapene på strukturert papir er forbedret, melder Konica Minolta.

 

Europa-debut på Sign & Print

– De nye maskinegenskapene kombinert med vår AccurioPro arbeidsflyt-programvare, gir trykkeriet en utmerket mulighet for suksess og vekst med digitaltrykk. I tillegg har vi implementert Open API og Internal Web server som gjør det hele til et moderne og fremtidsrettet system, sier produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta.

På Sign & Print Scandinavia i Stockholm denne uken får de nye modellene sin Europa-premiere.


Kilde/Foto: Konica Minolta

- Annonse -

- Annonse -