A: Ricoh

Målet er å bli fylkets største trykkeri i 2017

Satsingen til Skrivargarden i Øvre Årdal begynner å ta form. Ambisjonen er å bli største trykkeri i Sogn og Fjordane i år, samt doble omsetningen innen 2021.


I 2015 ble omsetningen på knappe 7,5 millioner.

I en reportasje i nettavisen Porten.no forteller daglig leder Roger Hollevik om ambisjonene til bedriften, som nå er et heldigitalt trykkeri.

– Natvik Prenteverk ligg på rundt 9 millionar, medan Husabø er ganske små på rein trykking, så i år passerer me nok Natvik. Det merkar me på innkjøpsavtalar at me blir større og større og får betre og betre vilkår, sier Hollevik til Porten.no.

Bedriften opplyser at de i dag har 1500 bedriftskunder og en årlig tilvekst på mellom to og tre hundre nye.

 

Nettbutikken Printfarm

Ifølge Porten.no har investeringene i løpet av de siste tre-fire årene kommet opp i over 10 millioner kroner. En av de siste investeringene i trykkeriet er en ny Xerox digitalpresse som ble installert i månedsskiftet november/desember i fjor, samme modell (men noe kortere) som man investerte i tidlig på året.

Nettbutikken Printfarm.no tilskrives mye av suksessen som Skrivargarden opplever. Her ligger en rekke vanlige trykksakprodukter klare for bestilling, og med prisene tilgjengelige. Kundene garanteres respons på e-post innen 60 minutter dersom de tar kontakt og trenger hjelp.


Foto:Xerox (Versant 2100)

- Annonse -

- Annonse -