A: Ricoh

To designbyråer i Bergen slår seg sammen

Haltenbanken og Paperplane ble til ett firma i sommer. De to Bergens-byråene får til sammen åtte ansatte og lokaliserer i Haltenbankens kontorer på Bryggen.


Navnet videre blir også Haltenbanken.

Fire partnere står bak sammenslutningen og daglig leder er Elise Sæle Dale. I en melding på bedriftenes hjemmesider blir det opplyst at de to firmaene har jobbet med samme type kunder, og “har tenkt i samme baner”.

– Nå slår vi oss altså sammen for å bli et sterkere lag, og for å bli enda bedre på det vi allerede er gode på, nemlig designdrevet merkeutvikling og brukeropplevelser både i fysiske og digitale omgivelser, sier Elise Sæle Dale.

I 2015 hadde Haltenbanken en omsetning på 7,4 millioner, mens Paperplane de to siste årene i snitt har hatt om lag 2 millioner på topplinjen.


Foto: Haltenbanken

- Annonse -

- Annonse -