A: Ricoh

Grafill feirer seg selv i høst

Organisasjonen fyller 25 år og markerer det med jubileumsfest torsdag 20. oktober.


Grafill lover et spennende program på dagtid (kommer senere på deres hjemmeside), og deretter skal det festes i lokalene i Rosenkrantz gate 21 om kvelden.

Historien til Grafill er denne, fortalt med deres egne ord:

“Grafill er en direkte fortsettelse av Norske Grafiske Designere, stiftet som Yrkestegnernes Forening i 1937, og Norsk Illustratørforbund, stiftet i 1983. I 1991 dannet de to foreningene en felles forening, Grafill. I dag er Grafill interesseorganisasjonen for alle som arbeider eller utdanner seg innen design, illustrasjon og visuell kommunikasjon. Organisasjonen er landsdekkende og har 1350 medlemmer.”


 

- Annonse -

- Annonse -

You might also like