A: Ricoh

Beste stand på Drupa? Kodak!

Joda, Benny Landa gikk ut og inn av romraketter og Heidelberg kjørte sceneshow med roboter. Det får ikke hjelpe – gode gamle Kodak var uslåelig med sin kombinasjon av godt konsept og sjarme.


Drupas store utstillere lar ikke mye være basert på tilfeldigheter. Profesjonalitet var kjennemerke på så mange stands, både når det galdt utforming, dekor og oppsett av produkter og løsninger. I tillegg kom imponerende presentasjoner, sceneshow og demonstrasjoner som mange leverandører hadde lagt mye ressurser i.

Men best in show på Drupa 2016 var Kodak.

Det er den høyst udemokratiske, subjektive og uoffisielle vurderingen, tatt av Media Monitors utsendte.

Kodaks idé med å bygge opp standen som en gjennomsnittlig amerikansk industriby i miniatyr var en innertier. Gatenavn med klare Kodak-referanser, “butikker” med trykkplater i hyllene, containere, “fabrikker”, diner-restauranter og skurbygninger i skjønn forening. Og en og annen trykkmaskin. Sjarmerende er ikke det ordet man oftest tenker på når man vandrer i hallene i Messe Düsseldorf, men Kodak klarte nettopp det – å sjarmere.

Fra en norsk messevandrer ruslende i George Eastman Street er det bare å si gratulerer!


kodak_booth_8
Foto: Kodak

kodak_booth_1 kodak_booth_2 kodak_booth_3 kodak_booth_4 kodak_booth_5 kodak_booth_6 kodak_booth_7


 

- Annonse -

- Annonse -